Skip links

Medewerker Technische Dienst

Ben jij een zelfstandige monteur en op zoek naar een afwisselende functie in een boeiende productie-omgeving? De functie medewerker Technische Dienst bij Fluortubing Utrecht is een mooie afwisselende functie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je werkt samen met een hecht team van enthousiaste collega’s in een boeiende werkomgeving.

Wat ga je doen?

Als medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van en oplossen van storingen aan onze productiemachines. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
• Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan onze machinepark
• Oplossen van storingen
• Aanpassen van (productie)tools

Wat neem je mee?

• Je hebt een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde, Metaal of Mechatronica of bent hiermee bezig
• Het is mooi als je een al ervaring hebt met het onderhoud/storingen oplossen in de procesindustrie
• Je bent oplossingsgericht en flexibel

Wat krijg je er voor terug?

• Uitstekende arbeidsvoorwaarden
• Een sociaal familiebedrijf met veel saamhorigheid
• Een afwisselende en uitdagende baan, met volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor nieuwe initiatieven en goede ideeën

Over Fluortubing

Ons verhaal begon in 1994 met ingenieur Alex Soeterbroek, de oprichter en het brein achter Fluortubing. Hij bedacht creatieve manieren om PTFE (kunststof)slangen te produceren voor diverse toepassingen. Dat bleek zo succesvol, dat hij al na één jaar uitbreidde met een fabriek in de VS, meerdere joint ventures in China en een volledig in-house ingenieursbureau in Nederland.

Op dit moment werken er meer dan 250 mensen wereldwijd, waarvan zo’n 60 in Nederland. Met de dertig nationaliteiten die bij ons werken, zijn we eigenlijk één grote, internationale familie. Het is dus nooit saai. Op het kantoor in Utrecht werken de directie, diverse ondersteunende diensten, het bedrijfsbureau en de afdelingen verkoop, productie en logistiek.

Ondanks de snelle groei en het succes van Fluortubing, voelt het echt als een familiebedrijf. De collega’s zijn betrokken, er is een hoge mate van vertrouwen en we zetten ons samen in voor resultaten. Daarnaast is iedereen vakbekwaam, we gaan voor unieke en kwalitatieve producten.

Interesse of gelijk solliciteren

Ben jij enthousiast over deze functie? Je reactie is van harte welkom! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ans Nijsten via telefoonnummer 030 820 1602. Je kunt ook een email sturen naar: hrm@fluortubing.com.