Skip links

Voorbeeld vacature

Ben je een zelfstandige monteur en op zoek naar een afwisselende functie in een boeiende productieomgeving? De functie monteur Technische Dienst bij Fluortubing Utrecht is een mooie, afwisselende functie binnen een hecht team van enthousiaste collega's. Onze productieafdeling zit boordevol geavanceerde technieken, gespecialiseerd in de extrusie van dunwandige PTFE-buizen. Mechanische aandrijvingen en hydraulische/pneumatische systemen zijn bij ons de norm. Solliciteer en zie met eigen ogen wat werken bij Fluortubing zo leuk maakt!

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een klein team binnen de technische dienst. Hierdoor kun je veel verschillende taken oppakken. Ook heb je inspraak in hoe het er op de afdeling aan toegaat. Er zijn natuurlijk taken die gewoon moeten gebeuren, maar er is veel ruimte voor jouw ideeën. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
• Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan onze machinepark
• Oplossen van storingen
• Aanpassen van (productie)tools

Wat breng je mee?

● Je bent oplossingsgericht en flexibel. ● Je denkt graag mee over verbeteringen op de afdeling. ● Je hebt een mbo-diploma Werktuigbouwkunde, Metaal of Mechatronica. Het is mooi als je al ervaring hebt met onderhouds- en storingswerkzaamheden in de procesindustrie. Maar als dat nog niet zo is, dan leren we het je graag.

Waarom deze baan?

Je wordt onderdeel van een sociaal familiebedrijf met veel saamhorigheid. Als Monteur Technische Dienst bij Fluortubing heb je een veelzijdige functie. Je krijgt veel waardering voor je werk. Niet alleen van collega’s, maar ook in financieel opzicht: we bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. En als je nieuwe dingen wilt leren of doen, is er ook volop ruimte voor. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Extra uitleg, etc

Ons verhaal begon in 1994 met ingenieur Alex Soeterbroek, de oprichter en het brein achter Fluortubing. Hij bedacht creatieve manieren om PTFE (kunststof)slangen te produceren voor diverse toepassingen. Dat bleek zo succesvol, dat hij al na één jaar uitbreidde met een fabriek in de VS, meerdere joint ventures in China en een volledig in-house ingenieursbureau in Nederland.

Op dit moment werken er meer dan 250 mensen wereldwijd, waarvan zo’n 60 in Nederland. Met de dertig nationaliteiten die bij ons werken, zijn we eigenlijk één grote, internationale familie. Het is dus nooit saai. Op het kantoor in Utrecht werken de directie, diverse ondersteunende diensten, het bedrijfsbureau en de afdelingen verkoop, productie en logistiek.

Ondanks de snelle groei en het succes van Fluortubing, voelt het echt als een familiebedrijf. De collega’s zijn betrokken, er is een hoge mate van vertrouwen en we zetten ons samen in voor resultaten. Daarnaast is iedereen vakbekwaam, we gaan voor unieke en kwalitatieve producten.

Interesse of gelijk solliciteren

Ben jij enthousiast over deze functie? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de vacature of over Fluortubing? Neem dan eerst contact op met Kees Leppink via telefoonnummer 06-21705690. Of stuur een e-mail naar kees@alliantselect.nl